tiistai 24. toukokuuta 2016

Serkku tapaaminen 24.5.2016

Helsingin seudun serkkujen tapaaminen (muualtakin sa tulla, jos sattuu paikalle)

Hyvää kevättä kaikille, ja ihan ensiksi anteeksipyyntö siitä, että olen näin myöhään liikkeellä – kun on sama pää kesät talvet, jotakin aina putoaa matkasta vaikka sitten väliaikaisestikin – mutta asiaan:

Tiistaina 24.5 järjestetään ensimmäinen, toivottavasti pitkästä sarjasta, Helsingin seudun ”serkkujen” tapaamisista. Ohjelmassa on tutustuminen Oopperataloon (http://oopperabaletti.fi/), ja oppaana toimii suvun jäsen Anna-Leena Papadopoulos. Sään salliessa sukuseuran hallitus tarjoaa kahvia Oopperatalon vieressä olevassa amfiteatterissa. Jos sade kuitenkin sattuu, tarjolla on silti myös sukutuotteita ostettavaksi ja pienimuotoiset arpajaiset – itse kierros on maksuton. Kokoontuminen on Oopperan Töölön lahden puoleisella sisäänkäynnillä klo 16:25 ja kierros alkaa klo 16:30.

Emme välttämättä saa kiinni kaikkia halukkaita, joten jos arvelette jonkun seudulla asuvan sukulaisenne olevan kiinnostunut, välittäkää heillekin tietoa. Jotta saisimme jonkunlaisen arvion siitä, kuinka paljon kahvia pitää varata,  pistäkää postia osoitteeseen toikander.hohti@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti